Elbilsladdare

Det är hög tid att ladda bilen!

Det händer nu, och det händer snabbt. Elbilar är inte längre en framtida utopi utan en verklighet som ställer nya krav på infrastruktur och möjligheter att ladda bilen. Vi på KSEL samarbetar med ett flertal olika varumärken för att kunna hitta den bästa laddstolpslösningen för dig och dina fordon.

Vi sätter främst upp laddparker och elbilsladdare för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar men kan via dotterbolaget Solviq även erbjuda hemmaladdning för privatpersoner. Är du privatperson? Kontakta Solviq direkt via hemsidan solviq.se!

Vi har gedigen erfarenhet av att installera elbilsladdning för bostadsrättsföreningar och företag med stora behov av att ladda bilar. I Trollhättan har vi bland andra installerat ett 60-tal elbilsladdare hos BRF Fagerstrand och fyllt garaget på BRF Scenografen med laddpunkter för de boendes elektrifierade fordon.

Elbilsladdning som passar ert behov

För dig som är fastighetsägare eller bostadsrättsförening vill vi gärna att du hör av dig till oss så kommer vi ut till dig där Ni vill installera elbilsladdare. I samband med det diskuterar vi kring er fastighets behov och kan därefter ge tips och råd för den mest passande lösningen för er.

En av de mer vanliga lösningarna vi levererar är laddboxar med en RFID-tagg. På så sätt ser ni vem som laddat och vilken volym som sedan ska debiteras. I bostadsrättsföreningar med gemensamhetsel läggs beloppet för elbilsladdningen på lägenhetens elförbrukning och hos företag kan beloppet dras av direkt från lönen från den anställde som laddat bilen.

Kontakta oss gärna på laddabilen@kselektriska.se om du har frågor gällande installation av elbilsladdare.